۱۲ مهارت شغلی

شنبه 16 نوامبر 2013 | 1,838 بازدید

ما در عصر دیجیتال هستیم، شاید به‌خاطر همین  هم آموزه‌های دوره‌های قبل بدردبخور نباشند و لازم باشد چیزهای جدید یاد بگیریم. اما نه! همیشه قوانین بنیادینی وجود دارند که در همه اعصار بدردبخور و پرکاربرد هستند. حتی با گذر زمان آن‌ها مهم‌تر از قبل می‌شوند. می‌توان گفت ۱۲ موردی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم همیشه جزء اصول تجاری هستند و پایدار خواهند بود:

۱ – مهارت‌های ارتباطی: توانایی ایجاد رابطه و ارائه درست و قابل قبول کار، ایده و … به رئیس و یا مشتری‌تان می‌تواند کار شما را به شکوفایی برساند. سیستم‌های کامپیوتری و دیجیتالی می‌توانند برای شما تمام اطلاعاتی که نیاز دارید را فراهم آورند اما ماشین‌ها نمی‌دانند چگونه می‌توان از آن‌ها در پیش‌برد یک هدف و یا سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری از آن‌ها استفاده کرد.

۲ – مدیریت زمان و سازماندهی: توانایی در سازمانده بودن و اولویت‌بندی کارها می‌تواند باعث پیشرفت شما و تیم کاریتان شود. شاید یک برنامه کامپیوتری بتواند کاری را در کمتر از میلی‌ثانیه انجام دهد اما نمی‌داند آن کار در کدام زمینه بدردبخور خواهد بود.

۳ – هدف‌گذاری: هیچ کار تجاری نمی‌تواند بدون هدف و چشم‌انداز به سرانجام درست و معقول برسد.

۴ – کارگروهی: هرچقدر که باهوش و تحصیل کرده باشید، به تنهایی نمی‌توانید از پس همه کارها بربیایید، به قول معروف نمی‌توان با یک دست دو هندوانه برداشت. کارگروهی و کار تیمی می‌تواند توانایی‌های شما را افزایش دهد و شما را کاملاً به نتیجه برساند.

۵ – صحبت کردن در جمع و داشتن مهارت در ارائه مطالب: توانایی ایجاد ارتباط و ارائه مطالب و ایده‌ها به حضار و دوستان می‌تواند سطح کاری و تجاری شما را افزایش دهد. امروزه با برپایی کنفرانس‌های تحت وب و اینترنتی هم می‌توان ایده‌ها و نظریات خود را برای حضار ارائه داد اما تاثیر گفتگوهای مستقیم و رو در رو بسیار بیشتر و بالاتر خواهد بود.

۶ – ایجاد رابطه: هیچ جیز موثرتر و بهتر از روابط خوب کاری نمی‌تواند پروژه‌های تجاری را پیش ببرد. شاید این روزها با وجود شبکه‌های اجتماعی بتوان راحت‌تر با دیگران در ارتباط بود اما باید توجه داشت که آن‌ها فقط بدرد ادامه رابطه می‌خورد نه برای ایجاد یک رابطه خوب و مستحکم کاری.

۷ – شرکت در کنفرانس‌ها و کارگروه‌های حرفه‌ای: بهترین راه برای تبادل ایده‌ها، یادگیری مطالب جدید و گسترش شبکه کاری را می‌توان شرکت در کنفرانس‌ها و کارگروه‌هایی دانست که مربوط به فعالیت شما هستند. بسیاری از وبسایت‌ها و تالار گفتمان‌های تخصصی وجود دارند که در ارتباط با حوزه‌های متفاوت فعالیت می‌کنند. کاربران می‌توانند با حضور در آن‌جا به تبادل نظر بپردازند.

۸ – اشتیاق و اراده: همیشه انگیزه می‌تواند موتور محرک برای رسیدن به هدف باشد. در کنار انگیزه عزم و اراده برای انجام کار می‌تواند تلاش برای نیل به اهداف را ممتد و همیشگی کند. این دو مسئله را به هیچ عنوان نمی‌توان از دنیای دیجیتال طلب کرد.

۹ – ادب، نزاکت و احترام: هیچ چیزی بهتر از این نیست که در محیط کاری همه به یک‌دیگر احترام بگذارند. این باید یکی از قوانین طلایی برای هر شرکت و یا استارتاپی باشد.

۱۰ – کارآفرینی و مهارت در نوآوری: حتی در جاهایی که بیشترین سطح از تکنولوژی موج می‌زند، همیشه راه‌هایی برای ابتکارهای نو وجود دارد. ایده‌های جدید توسط ماشین‌ها بوجود نمی‌آیند، ایده‌های جدید توسط انسان‌ها بوجود می‌آیند.

۱۱ – علاقه به یادگیری: هیچ کس نمی‌تواند منکر ارزش تحصیلات و یادگیری شود، حالا چه این تحصیلات و یادگیری در محیط‌های آکادمیک بدست آمده باشد، چه با زمان صرف کردن در محیط‌های کاری و کسب تجربه.

۱۲ – انعطاف پذیری و سازگاری: سخت‌گیری هیچ‌گاه باعث پیشرفت نخواهد شد. توجه به ایده‌های دیگران می‌تواند درهای جدیدی را به روی آدمی باز کند.

کارگاه و دوره‌های آموزشی تخصصی

در راستاي معرفي دوره‌هاي آموزشي كلينيك فروش همايش‌هايي توسط اين موسسه برگزار مي‌گردد كه هنرجويان و صاحبان مشاغل ضمن آشنايي با محتواي دوره‌ي آموزشي، مي‌توانند در انتخاب بهترين زمان براي حضور در دوره‌ها تصميم‌گيري مناسب‌تري داشته باشند.

برای ثبت نام اولیه، در دوره‌های آموزشی فرم مقابل را پر کنید :